Новини Позашкільне виховання
Нагородження переможців та призерів конкурсу плакатів «Насильство - це злочин» Печать

  
1
8 грудня 2021 року в підлітковому клубі  «Мрія» відбулося нагородження переможців та призерів конкурсу плакатів «Насильство - це злочин». Переможцями конкурсу у двох вікових категоріях стали команди підліткових клубів «Росинка» та «Мрія», друге мясце посіли вихованці підліткових клубів «Романтик» та «Лідер», третє місце - вихованці підліткових клубів «Юність» та «Олімпія».
Читати далі
 
Заходи з нагоди Всесвітнього дня української хустки Печать

  
20
7 грудня 2021 року  в підліткових клубах за місцем проживання проведено заходи з нагоди Всесвітнього дня української хустки
Читати далі
 
Вихованці гуртка танцювального фітнесу підліткового клубу «Сокіл» посіли почесне ІІІ місце в фестивалі-конкурсі «Київ Єднає» Печать

  
1
Вихованці гуртка танцювального фітнесу підліткового клубу «Сокіл» взяли участь в Міжнародному дистанційному багатожанровому фестивалі- конкурсі «Київ Єднає» та посіли почесне ІІІ місце.
 
Читати далі
 
Конкурс із запуску ракет класу S 6 A у підлітковому клубі " Омега" Печать

  
3
У підлітковому клубі " Омега" 19.10.2021 р. відбувся конкурс із запуску ракет класу S 6 A.  Перемогу здобули: Ковальчук Юрій та Мисюра Діна. Друге та третє місце посіли: Нестеренко Іван,  Дорощук Артем, Дубенюк Максим та Мисюра Дмитро.
 
Читати далі
 
В підліткових клубах за місцем проживання «Фантазія» та «Мрія» проведено заходи з нагоди свята Покрови Печать

  
7
12 та 13 жовтня в підліткових клубах за місцем проживання «Фантазія» та «Мрія» проведено заходи з нагоди свята Покрови.
Читати далі
 
Свято «День відкритих дверей» Печать

  
27В підліткових клубах за місцем проживання 10 вересня 2021 року проведено свято «День відкритих дверей».
  
 
 
 

Читати далі
 
10 вересня відвідай День відкритих дверей у підліткових клубах за місцем проживання Печать

  
15
Не пропусти свій шанс! 
10 вересня відвідай День відкритих дверей у підліткових клубах за місцем проживання. Запрошуємо долучитися до талановитої та креативної команди. 
 При управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради працює 17  підліткових клубів за місцем проживання, з них: 5 – спортивного напрямку, 12 – художньо – естетичного.
Гуртковою роботою охоплено більше 2000 дітей віком від 6 до 18 років.
Заняття на гуртках проходять безкоштовно.
Читати далі
 
Підведення підсумків виставки - конкурсу творчих робіт вихованців підліткових клубів Печать

  
5
17 червня 2021 року в приміщенні КЗ «Рівненський міський будинок культури» відбулося підведення підсумків виставки - конкурсу творчих робіт вихованців підліткових клубів за місцем проживання. Переможці та призери виставки-конкурсу в 25 номінаціях були нагородженні грамотами та подарунками.
  
Читати далі
 
Відкриття звітної виставки-конкурсу творчих робіт вихованців підліткових клубів за місцем проживання Печать

  
5
08 червня 2021 року в КЗ «Рівненського міського будинку культури»  відбулося відкриття звітної виставки-конкурсу творчих робіт вихованців підліткових клубів за місцем проживання. На виставці представлені роботи за напрямками : «Вироби зі шкіри», «Вироби з бісеру», «Технічна творчість», «Авіамоделювання», «Ракетомоделювання», «М’яка іграшка», «Соломоплетіння», «Аплікація з соломки», «Паперова пластика», «Квілінг», «Образотворче мистецтво», «Фотографія», «Аплікація», «Вишивка бісером», «Вишивка нитками», «В’язання гачком», «Декоративний розпис», «Витинанка», «Крій та шиття», «Штучні квіти», «Тістопластика», «Ізонитка», «Декупаж», «Лозоплетіння», «Ткацтво».
Виставка працюватиме до 18 червня 2021р. Відвідати виставку можна з 10:00 до 17:00 год. Вхід вільний. Ласкаво просимо відвідати виставку!
Читати далі
 
Огляд-конкурс художньої самодіяльності вихованців підліткових клубів за місцем проживання Печать

  
3
В підлітковому клубі «Мрія» 27 травня відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності вихованців підліткових клубів за місцем проживання. Перемогу в номінації «Хореографія» здобули вихованці підліткового клубу «Сокіл», друге місце  посіли вихованці підліткового клубу «Романтик», третє - вихованці підліткового клубу «Мрія». В номінації «Театральне мистецтво» перемогу здобули вихованці підліткового клубу «Фантазія» та «Самоцвіт», друге місце посіли вихованці підліткового клубу «Мрія».
 
Читати далі
 
Конкурс із запуску бумерангів у підлітковому клубі «Омега» Печать

  
2
У підлітковому клубі «Омега» 26 травня відбувся конкурс із запуску бумерангів. Перемогу здобули Романко Тимофій, Мисюра Дмитро. Друге та третє місце посіли Ляшик Владислав, Власюк Віктор, Романко Станіслав та Сидор Мирослав.
 
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 Следующая > Последняя >>

Страница 2 из 5