Новини Позашкільне виховання
Персональна виставка Ольги Марчук вихованки Клубу "Самоцвіт" Комунальний заклад "Підліткові клуби за місцем проживання" РМР Печать

 
427898658_19144480_2984
"Татова мрія моїми очима" це перша персональної виставки Ольги МАРЧУК, вихованки клубу "Самоцвіт" КЗ "Підліткові клуби за місцем проживання" РМР у Бібліотеці філії № 10 Рівненської ЦБС за адресою: вул. Василя Червонія, 67.
Виставка присвячена татові, який на превеликий жаль загинув, захищаючи нашу країну.
Яскраві барви малюнків вражають. Тут безліч жанрів: природа, інтер'єри, натюрморти, портрети.
Юна вихованка Тетяни МЕЛЬНИК вже відома маленька художниця та відмічена призовими місцями у різноманітних конкурсах.
Бажаємо розвивати свій талант і неодмінно, стати видатною художницею у нашій вільній Україні!
Виставка діятиме до кінця березня.
Читати далі
 
До Дня Героїв Небесної Сотні вихованці КЗ “ПКЗМП“ доєдналися до Всесвітньої акції "Ангели Пам'яті" Печать

  
2
До Дня Героїв Небесної Сотні вихованці Комунального закладу "Підліткові клуби за місцем проживання" РМР доєдналися до Всесвітньої акції "Ангели Пам'яті". 
 
Читати далі
 
КЗ “ПКЗМП“ РМР взяв участь у благодійному ярмарку «Задля перемоги», на підтримку ЗСУ Печать

  
3
18 березня вихованці та педпрацівники КЗ “Підліткові клуби за місцем проживання» взяли участь у благодійному ярмарку, «Задля перемоги», на підтримку ЗСУ, який проходив в м. Рівному.
Читати далі
 
У клубах КЗ "ПКЗМП" РМР проведено Шевченківські читання Печать

  
3
З нагоди вшанування пам'яті Тараса Григоровича Шевченка у клубах КЗ "Підліткові клуби за місцем проживання" РМР проведено Шевченківські читання.
Читати далі
 
Вихованка комунального закладу «Підліткові клуби за місцем проживання» Пузирко Вікторія здобула ІІ премію в Міжнародному конкурсі талантів "Soul" Печать

  
1
Вихованка комунального закладу «Підліткові клуби за місцем проживання» Рівненської міської ради Пузирко Вікторія (гурток соломоплетіння, керівник гуртка - Ольга Кристопчук) здобула ІІ премію в номінації декоративно - прикладне мистецтво в Міжнародному конкурсі талантів "Soul", який проходив у м. Києві. 
Читати далі
 
Фестиваль для дітей та дорослих "Патріотичний сувенір" Печать

  
4
В приміщенні клубу "Мрія" комунального закладу "Підліткові клуби за місцем проживання" Рівненської міської ради проведено фестиваль для дітей та дорослих "Патріотичний сувенір". Керівники гуртків клубів "Мрія", "Росинка", "Омега" провели безкоштовні майстер - класи по виготовленню сувенірів з різних матеріалів. Діти виготовили та передали воїнам: ляльки мотанки - 30 шт, "Патріотичні сердечка" - 95 шт., малюнки - 47 шт.,"Ангелочки" - 185 шт., прапорці з бісеру - 13 шт., браслети -23 шт. та прапор з побажаннями.
На фестиваль були запрошені волонтери благодійної організації "Фонд РУЄВИТ" та воїни бригади "Чорні запорожці". Дуже почесно вихованцям клубу було отримати прапор від воїнів. 
 
Читати далі
 
Майстер клас "Народна лялька для дітей та дорослих" Печать

  
2
Керівник гуртка декоративно - ужиткового мистецтва клубу "Гроно", КЗ “Підліткові клуби за місцем проживання» Світлана Галганець, провела майстер клас "Народна лялька для дітей та дорослих".
Читати далі
 
Свято «День відкритих дверей» в Комунальному закладі «Підліткові клуби за місцем проживання» РМР Печать

  
2
9 вересня 2022 року Комунальний заклад «Підліткові клуби за місцем  проживання» Рівненської міської ради гостинно запрошує усіх рівнян відвідати свято «День відкритих дверей».
Поспішайте записати свою дитину на захоплюючі та корисні заняття за  різними напрямками з поміж 17 клубів. Навчання проходить безкоштовно.
Повну інформацію про захід, роботу закладу та адреси клубів розміщено на сторінці «Комунальний заклад «Підліткові клуби за місцем проживання» Рівненської міської ради» в соціальній мережі у Facebook Комунальний заклад "Підліткові клуби за місцем проживання" РМР
Чекаємо  на  ВАС !
Бажаємо усім  мирного неба та  життєвої  наснаги.
 
XVIII фестиваль пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви» Печать

  
1
25 грудня вихованці  та керівники театральних гуртків підліткових клубів «Фантазія», «Самоцвіт», «Мрія» Управління у справах сім‘ї, молоді та спорту взяли участь в XVIII фестивалі пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви».
 
Читати далі
 
Cвято «Святий Миколай, до нас на свято завітай!» Печать

  
3
19 грудня вихованці гуртка акторської майстерності підліткового клубу «Сокіл» Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради у Квасилівському будинку культури провели свято «Святий Миколай, до нас на свято завітай!» для дітей пільгових категорій. Атмосферу свята наповнили музикою, привітаннями від Янголів і Святого Миколая та подарували виставу за мотивами української народної казки «Пан Коцький».
Читати далі
 
Cвято до дня Святого Миколая в підлітковому клубі за місцем проживання «Мрія» Печать

  
5
17 грудня 2021 року в підлітковому клубі за місцем проживання «Мрія» Управління у справах сім‘ї, молоді та спорту проведено свято до дня  Святого Миколая.
 
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 5