Новини Молодіжна політика
Археологічний табір на "Оствиці" Печать

  
IMG_6570
В рамках конкурсу молодіжних проєктів громадських організацій за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міста Рівного громадською організацією «Клуб історичної реконструкції «Оствиця» реалізовано проєкт «Археологічний табір на «Оствиці». Метою проєкту було ознайомлення молоді з методами польових археологічних досліджень, набуття ними нових знань та навичок роботи в археологічних експедиціях, формування бережливого та відповідального ставлення до історико-культурних пам’яток шляхом проведення археологічного табору у Парку історичної
Читати далі
 
Оголошується набір до Молодіжної ради при Рівненській міській раді Печать

  
10
Молодіжна рада при Рівненській міській раді (далі — МР) є постійно діючим, представницьким, молодіжним консультативно-дорадчим органом при Рівненській міській раді, покликаним забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань щодо реалізації молодіжної політики в місті та забезпечувати участь молоді у прийнятті рішень в усіх сферах життя суспільства.
Хочеш впливали на прийняття рішень в громаді?
Прагнеш реалізувати свої ідеї, проекти для розвитку молодіжної політики ?
Читати далі
 
Рівненська молодь вшанувала повстанців УПА на Березнівщині Печать

  

6
З 13 по 15 серпня на Березнівщині відбувся молодіжний історично-пошуковий табір «Місто героїв».  Метою даного заходу було підняти рівень національно-патріотичної свідомості  молоді, через  ознайомлення з  історичними постатями, пов’язаними з визвольною боротьбою Української повстанської армії на теренах Рівненщини.
Під час мандрівки учасники відвідали та впорядкували три поховання, зокрема відвідали могилу командира Людвипільського куреня УПА «Поліська січ» - Адама Воловодика, братську повстанську могилу на хуторі Майдан, поблизу села Маринин та місце загибелі сотника «Шугая в селі Губків.
Читати далі
 
Конкурс проєктів тепер електронний! Печать

  
23
Уряд ухвалив зміни до Постанови КМУ № 1049 “Про затвердження порядку проведення конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка”.
Важливим оновленням документу є впровадження електронних процедур на одній урядовій онлайн-платформі та затвердження уніфікованих форм документів для всіх організаторів конкурсів (більше - див. інфографіку).
Єдині правила для всіх учасників конкурсу:
- позбавлять від паперових незручностей
- підвищать прозорість процедур
- автоматизують оцінювання проєктів без свавільного втручання організаторів.
Читати далі
 
Краєзнавчий історично-пошуковий табір "Місто героїв» Печать

  
1
Громадська організація "Фонд молодіжних ініціатив "Крила" запрошує молодь взяти участь у Краєзнавчому історично-пошуковому таборі "Місто героїв» (3 дні).
Час проведення : 13-- 15 серпня 2021 року.
Молодіжний табір-сплав відбуватиметься р.Случ по маршруту с.Більчаки – смт.Соснове.
Для участі у проекті потрібно заповнити дану форму  до 10 серпня 2021 року
Кількість учасників обмежена кількістю 30 осіб. По досягненні даної кількості учасників, всі наступні будуть зараховані до резерву.
 
Розпорядження міського голови про переможців конкурсу молодіжних проєктів громадських організацій, інших неприбуткових громацьких організацій та ініціативних груп Печать

  
2
Розпорядження міського голови про переможців конкурсу молодіжних проєктів громадських організацій, інших неприбуткових громадських організацій та ініціативних груп
Завантажити                                                                                                                                                                                   
                                                                                  
 
Міський голова напередодні свята нагородив успішних молодих людей. Печать

  
11

25 червня відбулась зустріч міського голови Рівного Олександра Третяка з молоддю Рівного з нагоди Дня молоді.

Розпорядження міського голови про нагородження Почесною грамотою і Подякою Рівненської міської ради та виконавчого комітету з нагоди лня молоді
Читати далі
 
Оголошується набір до Молодіжної ради при Рівненській міській раді Печать

  
10
Молодіжна рада при Рівненській міській раді (далі — МР) є постійно діючим, представницьким, молодіжним консультативно-дорадчим органом при Рівненській міській раді, покликаним забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань щодо реалізації молодіжної політики в місті та забезпечувати участь молоді у прийнятті рішень в усіх сферах життя суспільства.
Хочеш впливали на прийняття рішень в громаді?
Прагнеш реалізувати свої ідеї, проекти для розвитку молодіжної політики ?
Маєш 14-35 років? Проживаєш, вчишся чи працюєш в Рівному чи Квасилові?
Подавай свою кандидатуру в молодіжну раду при Рівненській міській раді!
Заповнюй анкету, опиши ідеї, які прагнеш втілити в громаді для розвитку молодіжної політики,  додавай лист про делегування від громадської організації чи ініціативи, яку представляєш та клікай цю гугл форму https://forms.gle/uUWDEzLdgF2xgHsH7 чи шли лист на електронку   Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. для  відправки заявки!
Положення, скачати Анкету та додатки можеш за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1FR2Ba9blkqp9OcfwthTU3ZeB1X_3oXWl?usp=sharing
Прийом заявок триває з 1 вересня по 30 вересня 2021 року!
  
 
Міський голова нагородив кращих студентів міста Печать

  
5
Сьогодні міський голова Олександр Третяк зустрівся зі студентами вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Рівного. Саме ці студенти ВНЗ за відмінне навчання та активну громадську діяльність отримають у 2021 році стипендію міського голови.
Читати далі
 
Вифлеємський вогонь Печать

  
IMG_20201218_103917_BURST1
Передача Вифлеємського вогню миру - традиційна всеукраїнська акція, до якої завжди активно долучаються пластуни та пластунки Рівненської округи.
Сьогодні пластуни Рівного завітали до управління у справах сім’ї, молоді та сорту, щоб передати Вогонь, «аби на Святвечір символ миру, якого ми так прагнемо, запалав у наших домівках».                  
Читати далі
 
Нагородження до дня студента Печать

  
125415268_1050246428771233_
Міський голова Рівного привітав студентів та вручив грамоти і подяки
Міський голова Рівного Володимир Хомко сьогодні зустрівся з кращою студентською молоддю міста. Під час зустрічі 13 студентів отримали почесні грамоти та подяки Рівненської міської ради та виконавчого комітету з нагоди Дня студентів.
Нагороди отримали представники студентства, які проявляють себе у науковій діяльності, творчості, мають високі показники у навчанні та активну громадську позицію в житті навчального закладу і міста.
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 Следующая > Последняя >>

Страница 3 из 4