Новини Молодіжна політика
Привітання з днем молоді Печать

  
2022-08-12
 
Вітаємо з днем молоді !
 
Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє всієї нашої країни і майбутнє кожного з нас.
Тому бажаємо вам мирного неба, терпіння і сміливості у всі вчинках!
Щоб дух ваш був сильний і, щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії.
Станьте взірцем для ваших майбутніх дітей!
Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь!
Здоров'я вам, щасливих днів, у всьому успіхів і перемоги !
 
У Рівному відзначили представників молодіжних громадських організацій, волонтерів, активістів Печать

  
1
У Міжнародний день молоді міський голова Рівного Олександр Третяк зустрівся із найпрогресивнішими, невтомними та активними представниками молодіжної спільноти нашої громади. 12 серпня Україна вперше відзначила День молоді разом із міжнародною спільнотою. А це засвідчує, що ми рухаємося лише вперед у ногу з сучасним світом. Саме тому надзвичайно важливо тримати руку на пульсі, не відставати й на пів кроку.
Читати далі
 
Виступ колективу "No name" Печать

  
11
14 серпня в рамках відзначення міжнародного Дня молоді в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбувся виступ колективу "No name"  громадської організації "РІВНЕНСЬКИЙ ЦЕНТР ВУЛИЧНИХ КУЛЬТУР".
Читати далі
 
Відкриття другого дитячо-юнацького Пластового Центру міста Рівного Печать

  
2
4 вересня 2022 року за підтримки міської влади та меценатів відбулось відкриття другого дитячо-юнацького Пластового Центру міста Рівного
 
Читати далі
 
Ознайомчі заняття зі скелелазіння для початківців на скеледромі "Догори дригом" Печать

  
3
24 листопада 2022 року на скеледромі "Догори дригом" (Рівне, Литовська,53) відбулися ознайомчі заняття зі скелелазіння для початківців. Відбувся майстер- клас та показові виступи від спортсменів-скелелазів Віталія Тишкова та Андрія Антонюка. У змагальному форматі учні 7-8 класів РЛ «Колегіум» пройшли свої перші траси. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює подяку співорганізаторам заходу: ВП ФАіС України в Рівненській області, скеледрому «Догори Дригом», РЕТФК НУВГП, РЛ «Колегіум» та особисто Тишкову Віталію, Антонюку Андрію, Клеваці Івану.
Читати далі
 
Конкурс триває. 400 тисяч гривень з міського бюджету для здійснення своїх намірів отримують громадські організації. Один проєкт отримує до 100 тисяч гривень. Не пропустіть свій шанс! Печать

 
2
Конкурс триває. 400 тисяч гривень з міського бюджету для здійснення своїх намірів отримують громадські організації. Один проєкт отримує до 100 тисяч гривень. Не пропустіть свій шанс!
Запрошуємо на консультації стосовно підготовки проєктів громадських організацій, які відбудуться 9 лютого та 24 лютого о 16 годині за адресою: вул. Соборна, 30, каб. 18. Також можна писати на електронну адресу: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. . 

 
Оголошення конкурсу молодіжних проєктів громадських організацій та ініціативних груп, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2022 році Печать

 
2
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради оголошує конкурс проєктів, розроблених громадськими організаціями та ініціативними групами у 2022 році.
Проведення конкурсу здійснюється на виконання Програми підтримки молоді Рівненської міської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 18.11.2021 № 1621 з метою підтримки громадських організацій.
Читати далі
 
Розпорядження міського голови про виплату в 2022 році стипендій міського голови студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації м. Рівного Печать

  
20_53Розпорядження міського голови про виплату в 2022 році стипендій міського голови студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації м. Рівного 

 
 
Прес-конференція присвячена старту БУР-табору в м. Рівному Печать

  
1
Сьогодні в рамках програм Будуємо Україну Разом - БУР та  Мріємо та діємо відбулася прес-конференція, присвячена старту БУР-табору в м. Рівному, в якому візьмуть участь волонтери з різних куточків України.
Керівниця відділу волонтерських проектів Віра Піонерська  презентувала основні засади програмної діяльності волонтерського будівничого табору, метою якого є: 
• залучення молоді з усієї країни до волонтерства,
• допомога у створенні та облаштуванні молодіжних просторів для місцевої молоді, 
• допомога сім’ям у потребі відремонтувати помешкання, 
Читати далі
 
Хочеш бути в Молодіжній раді при Рівненській міській раді? Печать

  
1
Встигни стати частиною великих змін! Хочеш бути в Молодіжній раді при Рівненській міській раді?
Заповнюй анкету, опиши ідеї, які прагнеш втілити в громаді для розвитку молодіжної політики,  додавай лист про делегування від громадської організації чи ініціативи, яку представляєш та клікай цю гугл форму https://forms.gle/uUWDEzLdgF2xgHsH7 чи шли лист на електронку   Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. для  відправки заявки!
Ознайомитися з  Положенням, скачати Анкету та додатки можеш за посиланням:  https://drive.google.com/drive/folders/1FR2Ba9blkqp9OcfwthTU3ZeB1X_3oXWl?usp=sharing
Читати далі
 
12 вересня 2021 р. в Рівному відбувся захід "Відкриття Пластового року". Близько 150 пластунів станиці Рівне відкрили навчальний пластовий рік Печать

  
5
12 вересня 2021 р. в Рівному відбувся захід "Відкриття Пластового року".  Близько 150 пластунів станиці Рівне відкрили навчальний пластовий рік.Урочистості розпочали зі спільної молитви в Покровському соборі. Пройшовши вимаршом до центру міста відбувся церемоніал пластового відкриття. Далі інтелектуальний квест містом, цікаві лекторії від дружніх громадських організації і атмосферна співанка. Бути пластуном - це велика честь і гордість. Патріотичне та свідоме виховання є запорукою формування нашої міцної держави.
 
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 Следующая > Последняя >>

Страница 2 из 4