Новини Фізична культура та спорт


Міський фестиваль з велоспорту «Велодень 2021» Печать

  
4
30 травня 2021 року відбувся міський фестиваль з велоспорту «Велодень 2021» в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Вело Україна». Організатори фестивалю управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рівненська  міська громадська організація «Спілка велосипедистів Рівного» та комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради.
Попри дощову погоду до участі у фестивалі
Читати далі
 
Вдалий виступ борців ДЮСШ№5 на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби на честь майстра спорту СРСР С.А.Волчугова Печать

  
1
21-23 травня в смт.Веселе, Запорізької області відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь майстра спорту СРСР С.А.Волчугова, в якому взяли участь більше 200 учасників з Харківської, Донецької, Херсонської, Запорізької, Київської, Одеської, Дніпропетровської та Рівненської областей.
Надзвичайно вдало виступили борці ДЮСШ№5, які здобули наступні нагороди:
Юпаткін Макар - 1 місце (в/к 43 кг)
Томаков Давид - 3 місце (в/к 84 кг)
Ковальчук Матвій - 5 місце (в/к 48 кг)
 
Читати далі
 
Календарні ігри 15 туру Чемпіонту України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів Печать

  
2
Вдалими виявилися календарні ігри 15 туру Чемпіонту України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів. Вихованці ДЮСШ з футболу "Верес" (Ю-14 та Ю-16) на стадіоні ДЮСШ "Верес" у Рівному у неділю здолали однолітків з Чернівецької "Буковини" з рахунками 2-0 та 2-1. Тренують Вересівців Микола Волков та Олександр Ніколайчук. А команди ДЮСШ "Верес" (Ю-15 та Ю-17) у Хмельницьку відібрали   4 очки у місцевого "Поділля". Поєдинки закінчилися з рахунками 1-2 та 0-0 відповідно. Тренують команди ДЮСШ "Верес" Ю-15 та Ю-17 Павло Іщук та Микола Яцюк.
 
Читати далі
 
Вдалий виступ вихованки ДЮСШ №5 Царук Інни на Чемпіонаті України з боксу серед жінок, молоді, юніорок та дівчат Печать

  
1
У період з 8 по 14 березня 2020 року в місті Ужгород відбувався Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді, юніорок та дівчат. Вдало виступила на змаганнях у складі збірної Рівненської області вихованка ДЮСШ №5 м. Рівного Царук Інна. Вона стала чемпіонкою на зазначенbх змаганнях у ваговій категорії 51 кг.
Тренує спортсменку Юрій Марчишин, Заслужений тренер України.
                                                                                                                                                                                           
Читати далі
 
Нагородження переможців та призерів міських конкурсів «Зимова фортеця» та «Сніговик FEST» Печать

  
IMG_2918
12 березня відбулося нагородження переможців та призерів міських конкурсів «Зимова фортеця» та «Сніговик FEST»» у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима». Зимові конкурси проводилися у місті Рівне протягом грудня 2020 та січня-лютого 2021 року. Конкурси відбулися за підтримки управління освіти та управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради. Організатор конкурсу - комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради.
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 11 12 13 14 15 16 Следующая > Последняя >>

Страница 11 из 16