Новини Фізична культура та спорт


Відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць 2022» Печать

  
13
Відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць 2022» в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» відбувся 12-14 липня 2022 року на футбольних майданчиках м. Рівне.
12-13.07.2022 року – молодша та старша вікові групи грали на футбольному майданчику ЗОШ № 13 вул. Гагаріна, 53 та на футбольному майданчику ДЮСШ з футболу «Верес».
Фінальні ігри у двох вікових групах проходили на стадіоні ДЮСШ з футболу «Верес» 14 липня 2022 року. До участі у фестивалі з дворового футболу долучилося 30 дворових команд.
Читати далі
 
Четвертий турнір "Veres junior cup" завершився перемогою команди "Лисичанськ" Печать

  
18
Серед призерів-срібло вибороли футбольна академія "Костопіль", в матчі за третє місце перемогла ДЮСШ "Верес" Рівне.
Четвертий "Veres junior cup" відбувся в форматі фестивалю за сприяння Управління у справах сім'ї, молоді та спорту, в особі начальника управління-Андрощука Віталія Володимировича та комунального закладу "Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Рівненської міської ради, в особі директора центру — Борейчука Петра Степановича.
Читати далі
 
Обласні змагання зі стрільби кульової серед працівників державних та комунальних закладів, установ і організацій, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Печать

  
1
30 серпня 2022 року в приміщенні стрілецького тиру ДЮСШ №4 відбулися обласні змагання зі стрільби кульової серед працівників державних та комунальних закладів, установ і організацій, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. У змаганнях взяли участь 36 команд (184 учасника). У підсумку команда Виконавчого комітету Рівненської міської ради у складі Миколи Радька - головного спеціаліста організаційно-інспекторського відділу управління освіти, Євгенії Курсик - начальника управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради,
Читати далі
 
Набір дітей в ДЮСШ (СДЮСШОР) на 2022-2023 навчальний рік Печать

  
3
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради інформує, що з 1 вересня 2022 стартує відбір дітей до дитячо-юнацьких спортивних шкіл Рівненської міської ради на 2022-2023 навчальний рік. Детальну інформацію щодо відбору дітей можна дізнатися за місцем розташування ДЮСШ та за телефонами спортивних шкіл.
 
Читати далі
 
Відкриття другого дитячо-юнацького Пластового Центру міста Рівного Печать

  
2
4 вересня 2022 року за підтримки міської влади та меценатів відбулось відкриття другого дитячо-юнацького Пластового Центру міста Рівного
 
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 2 из 16