Новини Фізична культура та спорт


Міський фестиваль з більярду до Дня Збройних сил України - 2021 Печать

  
3
6 грудня 2021 року в ТРЦ «Екватор», РЦ «Турбіна», що знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Макарова, 23 - відбудеться щорічний Міський фестиваль з більярду до Дня Збройних сил України - 2021. Реєстрація учасників 10:00. Початок фестивалю - 10:30. Участь у фестивалі БЕЗКОШТОВНА. Учасниками фестивалю можуть бути усі бажаючі жителі та гості міста старше 16 років, які не мають обмежень за станом здоров’я та мають документ про повний курс вакцинації проти COVID-19 або негативий ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години.
Читати далі
 
Відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений 80-річчю Заслужного працівника фізичної культури і спорту ЛЕОНТЬЄВА Павла Васильовича Печать

  
1
У період 05-07 листопада 2021 року в приміщенні готелю « Айвенго», відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений 80-річчю Заслужного працівника фізичної культури і спорту  ЛЕОНТЬЄВА Павла Васильовича, за участю вихованців  ДЮСШ №1. Переможцями змагань стали: Куклевський Данило (38 кг) , Жижко Нікіта (52 кг), Солодчук Владислав (68 кг.) У змаганнях брали участь 21 команда з міст та ОТГ України та команда спортсменів з Молдови.
Читати далі
 
Чемпіонат України з гімнастики спортивної серед ДЮСШ та СДЮСШОР Печать

  
1
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради інформує про те, що 01-05.11.2021 року в м. Кропивницький відбувся Чемпіонат України з гімнастики спортивної серед ДЮСШ та СДЮСШОР. Збірна команда ДЮСШ № 1 м. Рівне в загальному заліку посіла 2-е командне місце. Вихованка школи Батрона Даніела в особистому заліку за програмою МС виборола 1-е місце. Інформуємо також, що тренерам – викладачам ДЮСШ №1 м. Рівного Нос Л.А.та Ткачук О.В присвоєні звання Заслужених тренерів України.

Читати далі
 
Команди ДЮСШ Верес набирають 10 очок за підсумками 10 туру Печать

  
2
Вихованці ДЮСШ з футболу Верес продовжують виступи у Вищій лізі чемпіонату України серед команд ДЮФЛ (група 1). 07 листопада юні рівняни проводили матчі проти Чайки з Петропавлівської Борщагівки Київської області.
У рідних стінах підопічні Олександра  Ніколайчука (U17) та Миколи Волкова (U15) не мали проблем з суперниками і впевнено довели свої матчі до перемог - 3:0 та 4:1 відповідно.
Натомість на виїзді команда Павла Іщука (U16)
Читати далі
 
Змагання з боулінгу в рамках Обласної спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Печать

  
11
08 жовтня 2021 в боулінг клубі «Хутір» відбулися змагання з боулінгу в рамках Обласної спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування 2021 року.
Участь у змаганнях взяла команда Рівненської міської територіальної громади у складі Анни Ігнатової, начальника відділу соціально - побутового обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці Управління праці та соціального захисту населення, Валентини Новак, провідного спеціаліста відділу у справах сім’ї та молоді Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Миколи РАДЬКА головного
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 5 из 16