Новини Фізична культура та спорт


Відкритий фестиваль «Рух заради здоров'я» з дартсу серед сімей з нагоди Дня Святого Миколая Печать

  
14
Відкритий фестиваль «Рух заради здоров'я» з дартсу серед сімей з нагоди Дня Святого Миколая відбувся 11 грудня 2021 року в ЗОШ № 16. Організатори фестивалю: управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, управління освіти Рівненської міської ради та комунального заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. У фестивалі мали можливість приймати участь команди у складі 3-х учасників (дитина та двоє дорослих учасників. Діти з батьками, бабусі чи дідусі з онуками) серед дітей у двох вікових групах:
Читати далі
 
«Осінні спортивні рекорди» 2021 Печать

  
6
Фізкультурно-оздоровчий захід «Осінні спортивні рекорди» проводився в м. Рівне  протягом  листопада місяця 2021 року на спортивних майданчиках, у парках та скверах, в закладах загальної середньої освіти та в підліткових клубах за місцем проживання. Захід відбувався  в онлайн режимі. Організатори заходу: управління у справах сім’ї, молоді та спорту; комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення спорт для всіх»  та управління освіти Рівненської міської ради.
Учасники змагалися у таких видах програми як:
Читати далі
 
Міський фестиваль з більярду до Дня Збройних сил України - 2021 Печать

  
3
6 грудня 2021 року в ТРЦ «Екватор», РЦ «Турбіна», що знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Макарова, 23 - відбудеться щорічний Міський фестиваль з більярду до Дня Збройних сил України - 2021. Реєстрація учасників 10:00. Початок фестивалю - 10:30. Участь у фестивалі БЕЗКОШТОВНА. Учасниками фестивалю можуть бути усі бажаючі жителі та гості міста старше 16 років, які не мають обмежень за станом здоров’я та мають документ про повний курс вакцинації проти COVID-19 або негативий ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години.
Читати далі
 
Відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений 80-річчю Заслужного працівника фізичної культури і спорту ЛЕОНТЬЄВА Павла Васильовича Печать

  
1
У період 05-07 листопада 2021 року в приміщенні готелю « Айвенго», відбувся Відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений 80-річчю Заслужного працівника фізичної культури і спорту  ЛЕОНТЬЄВА Павла Васильовича, за участю вихованців  ДЮСШ №1. Переможцями змагань стали: Куклевський Данило (38 кг) , Жижко Нікіта (52 кг), Солодчук Владислав (68 кг.) У змаганнях брали участь 21 команда з міст та ОТГ України та команда спортсменів з Молдови.
Читати далі
 
Чемпіонат України з гімнастики спортивної серед ДЮСШ та СДЮСШОР Печать

  
1
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради інформує про те, що 01-05.11.2021 року в м. Кропивницький відбувся Чемпіонат України з гімнастики спортивної серед ДЮСШ та СДЮСШОР. Збірна команда ДЮСШ № 1 м. Рівне в загальному заліку посіла 2-е командне місце. Вихованка школи Батрона Даніела в особистому заліку за програмою МС виборола 1-е місце. Інформуємо також, що тренерам – викладачам ДЮСШ №1 м. Рівного Нос Л.А.та Ткачук О.В присвоєні звання Заслужених тренерів України.

Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 5 из 16