Новини Фізична культура та спорт


Свято Олімпійського прапору Печать

  
3
Урочисте підняття Олімпійського прапору відбулося на майдані Незалежності в місті Рівному. З нагоди відкриття XXIVзимових Олімпійських ігор в Пекіні в Рівному підняли Олімпійський прапор.
 
 
Читати далі
 
Чемпіони Відкритої першості Дитячої-юнацької спортивної школи з футболу «Верес» «Червона калина» Печать

  
1
ДЮСШ Верес 2013 (тренер – Володимир Гоменюк) - чемпіони Відкритої першості Дитячої-юнацької спортивної школи з футболу «Верес» «Червона калина». 24 липня відбулись вирішальні поєдинки Відкритої першості ДЮСШ з футболу «Верес» "Червона Калина" серед юнаків 2013р.н. і молодших. У змаганнях загалом взяли участь 12 команд. Натомість у неділю команди з Рівного та області розіграли нагороди першості.
Читати далі
 
Міський спортивно-масовий захід «Не лінуйся! Рухайся!» Печать

  
15
15 грудня 2021 року в приміщенні підліткового клубу «Імпульс» відбувся міський спортивно-масовий захід  «Не лінуйся! Рухайся!» серед вихованців підліткових клубів за місцем проживання (дартс). Організатори заходу управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Програма заходу передбачала виконання влучних попадань дротиками в мішень. Змагалися учасники у двох вікових групах (молодша та старша).
В молодшій групі місця розподілилися так:
ІІІ місце дісталося команді підліткового клубу «Романтик»;
ІІ місце вибороли вихованці підліткового клубу «Самоцвіт»;
І місце посіла команда підліткового клубу «Олімпія».
В старшій групі:
ІІІ місце посіла команда підліткового клубу «Романтик»;
ІІ місце вибороли вихованці підліткового клубу «Олімпія»;
І місце та перемогу здобула команда підліткового клубу «Імпульс».
Переможці та призери міського спортивно-масового заходу  «Не лінуйся! Рухайся!» серед вихованців підліткових клубів за місцем проживання з дартсу були нагородженні медалями та дипломами КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх».
15 грудня 2021 року в приміщенні підліткового клубу «Імпульс» відбувся міський спортивно-масовий захід  «Не лінуйся! Рухайся!» серед вихованців підліткових клубів за місцем проживання (дартс). Організатори заходу управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Програма заходу передбачала виконання влучних попадань дротиками в мішень.
Читати далі
 
Вручення спортивного інвентарю дитячо-юнацьким спортивним школам м. Рівного Печать

  
3
17 грудня 2021 року Відділенням Національного олімпійського комітету в Рівненській області відбулося вручення спортивного інвентарю дитячо-юнацьким спортивним школам м. Рівного. Під час вручення зазначено, що саме дитячо -юнацька спортивна школа є закладом, де закладаються ази спорту. Саме тут розпочинають свій шлях майбутні олімпійські чемпіони та чемпіони світу. Під час нагородження зазначено високий рівень роботи окремих спортивних шкіл, а саме: Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2 Рівненської міської ради та Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, яким напередодні Мінмолодьспорт присвоїло "Вищу категорію" та підтвердило статус СДЮСШОР.
Читати далі
 
Фізкультурно-оздоровчий захід «Осінні спортивні рекорди» Печать

  
9
Фізкультурно-оздоровчий захід «Осінні спортивні рекорди» в м. Рівне, що тривав протягом листопада місяця 2021 року завершився, підсумки були підведені, а наші переможці та призери продовжують отримувати свої нагороди. Найактивнішими учасниками та найбільшу кількість нагород здобули учні обласного наукового ліцею. Активну участь у заході приймали вихованці підліткових клубів «Романтик», «Імпульс», «Самоцвіт» та учні ЗОШ № 20.
Читати далі
 
<< Начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 4 из 16