Не пропустіть свій шанс! Печать

 
21_6
Оголошено прийом заявок до нового складу Молодіжної ради при Рівненській міській раді. Ініціативною групою прийнято рішення про  прийом документів від кандидатів з 15 квітня 2024 року по 15 травня 2024 року включно. 
 
До молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:
  • представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Рівненської міської територіальної громади;
  • представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх міських об’єднань;
  • представники молоді з числа внутрішньо переміщених осіб;
  • представники ініціативної молоді Рівненської міської територіальної громади. 
Приймає документи ініціативна група, до складу якої увійшли представники діючої Молодіжної ради, громадського сектору, студентського самоврядування та управління у справах молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради.
До ініціативної групи подається заява (зразок додається), підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
До заяви додаються:
  • прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останній рік.
Представники молоді з числа внутрішньо переміщених осіб до заяви додають копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
 
Представники ініціативної молоді Рівненської міської територіальної громади до заяви додають копію довідки про фактичне місце проживання на території громади.
 
Пакет документів слід подавати в електронному вигляді (сканкопії) на електронну адресу управління у справах молоді та спорту Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. , а оригінали - на адресу: місто Рівне, вул. Соборна, 30, кабінет 18. Телефон для довідок: 0977588558.
 
Заява про участь в установчих зборах