Ознайомчі заняття зі скелелазіння для початківців на скеледромі "Догори дригом" Печать

  
3
24 листопада 2022 року на скеледромі "Догори дригом" (Рівне, Литовська,53) відбулися ознайомчі заняття зі скелелазіння для початківців. Відбувся майстер- клас та показові виступи від спортсменів-скелелазів Віталія Тишкова та Андрія Антонюка. У змагальному форматі учні 7-8 класів РЛ «Колегіум» пройшли свої перші траси. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює подяку співорганізаторам заходу: ВП ФАіС України в Рівненській області, скеледрому «Догори Дригом», РЕТФК НУВГП, РЛ «Колегіум» та особисто Тишкову Віталію, Антонюку Андрію, Клеваці Івану.
 
1
 
2
 
3
 
 4
 
 5
  
6
 
7
 
8
 
24 листопада 2022 року на скеледромі "Догори дригом" (Рівне, Литовська,53) відбулися ознайомчі  заняття  зі скелелазіння для початківців. Відбувся майстер- клас та показові виступи від спортсменів-скелелазів Віталія Тишкова та Андрія Антонюка. У змагальному форматі учні 7-8 класів                       РЛ «Колегіум» пройшли свої перші траси.
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює подяку співорганізаторам заходу:  ВП ФАіС України в Рівненській області, скеледрому «Догори Дригом», РЕТФК НУВГП, РЛ «Колегіум» та особисто Тишкову Віталію, Антонюку Андрію, Клеваці Івану.