Відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць 2022» Печать

  
13
Відкритий фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць 2022» в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» відбувся 12-14 липня 2022 року на футбольних майданчиках м. Рівне.
12-13.07.2022 року – молодша та старша вікові групи грали на футбольному майданчику ЗОШ № 13 вул. Гагаріна, 53 та на футбольному майданчику ДЮСШ з футболу «Верес».
Фінальні ігри у двох вікових групах проходили на стадіоні ДЮСШ з футболу «Верес» 14 липня 2022 року. До участі у фестивалі з дворового футболу долучилося 30 дворових команд.
Фестиваль відбувся за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та Рівненської міської федерації футболу. Організатор заходу - комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Щорічний фестиваль «Кубок вулиць» проводиться з метою:
- популяризації футболу, як найдоступнішого виду спорту, в системі фізичного виховання дітей та молоді;
- визначення кращих дитячих дворових команд;
- активного проведення дозвілля дітей в канікулярний період в місті.
Цього року переможцями в молодшій віковій групі стала команда «Верес».
Друге місце посіла команда «Торрест».
Бронзові медалі дісталися команді «Ураган».
У старшій віковій групі місця розподілилися:
І місце – «Кардинал»;
ІІ місце – «Стандарт»;
ІІІ місце – «Верес 2008».
Кращими гравцями турніру та нагороди від міської федерації футболу отримали: у старшій віковій групі гравець команди «Кардинал» Піддубний Роман, у молодшій – гравець команди «Верес» Павлюк Дмитро.
Переможці та призери відкритого фестивалю у двох вікових групах були нагороджені дипломами, медалями та кубками – КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх».
Також від вболівальників народного клубу "ВЕРЕС" переможці у молодшій віковій групі отримали комплект маніжок для усієї команди та запрошення бути командою-представником від міста Рівне на професійному турнірі з футболу, який заплановано провести на початку серпня.
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16