ДО УВАГИ ЖІНОК ТА ДІВЧАТ РІВНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Печать

  
3
Запрошуємо усіх бажаючих жінок Рівненської міської територіальної громади, які мають бізнес ідею, бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, до участі у проєкті!
Міжнародна організація праці (МОП) та Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) запрошує жінок до участі у проекті «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».
Проєкт реалізується у двох цільових регіонах – Рівненська та Сумська області.
Зацікавленим учасницям з Рівненської міської територіальної громади Проєкт пропонує подати заявку на безоплатні триденні тренінги за методикою МОП «Розпочни свій бізнес».
Навчання пройдуть в липні, для зручної локації обрано міста: Рівне, Корець та Дубно.
Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал.
Всі бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog.
Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів впроваджує «Ресурсний центр ГУРТ» спільно з тренерами РВСБ.
Ті учасниці тренінгів, які розроблять найбільш перспективні бізнес-плани, отримають менторську підтримку для їх реалізації зі створення нових або розвитку існуючих ММСП, включаючи перехід до більш стійких бізнес-моделей, що допоможуть пристосуватися в новому посткризовому бізнес-середовищі.