Великі перегони Печать

  
veluki_peregonu_2021
20 червня у парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка о 12:00 пройде відкритий фестиваль дитячих велоперегонів серед дітей дошкільного віку. До участі у фестивалі допускатимуться діти дошкільного віку, які здатні самостійно подолати на власному велосипеді дистанцію до 50 метрів:
І підгрупа – на триколісних велосипедах – діти віком 3-4 роки незалежно від статі;
ІІ підгрупа – на двоколісних велосипедах – діти вікон 4 роки незалежно від статі; ІІІ підгрупа – на двоколісних велосипедах–діти віком 5-6 років незалежно від статі; ІV підгрупа – на велобігах – діти віком 3-6 років незалежно від статі.
Для участі у фестивалі батьки повинні попередньо зареєструвати дитину на участь за адресою м. Рівне, вул. Шевченка, 45 - 3 поверх (комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради ) або ж за тел. 63-43-43, чи надіславши на e-mail: Данный адрес e-mail защищен от спам-ботов, Вам необходимо включить Javascript для его просмотра. ).
Обов’язкова наявність шолома (при потребі надається організаторами).
Даний захід проводиться з метою стимулювання активного дозвілля, як діткам так і батькам, залучення жителів міста до участі та підтримки фізичної форми. А також пропаганди здорового способу життя. На переможців та призерів чекатимуть нагороди (медалі та дипломи) від міського центру "Спорт для всіх".

veluki_peregonu_2021